Academie lager

Printvriendelijke versie

Academie lager jongeren

Vanaf 8 jaar (instapleeftijd moet bereikt zijn vóór 31 december)

Woordatelier

In de Academie lager krijg je het vak Woordatelier. We gaan op ontdekkingstocht naar jouw innerlijk podiumbeest! Vooraleer je het creatieve beestje in jou loslaat op het publiek, doorloop je het hindernissen-‘spreektechniek’-parcours: een echte uitdaging voor uitspraak, ademhaling en basishouding. Met jouw nieuwste technische veroveringen dompel je je onder in een bad van gedichtjes en té gek spel. En met massa’s durf en spelplezier waagt jouw podiumbeest tenslotte de droomsprong naar het podium.

MCV 2.1: 1u/w Woordatelier

MCV 2.2: 1u/w Woordatelier

MCV 2.3: 1u/w Woordatelier

MCV 2.4: 1u/w Woordatelier

 

Tie​nerklas

Zit je in het middelbaar en wil je graag Woordkunst-Drama volgen, dan is de tienerklas iets voor jou. Je krijgt er de vakken Woordatelier en Woordstudio gedurende 2 leerjaren.

Woordstudio 

In het vak Woordstudio ga je je publiek beroeren met woorden. We duiken daarom nog dieper in de wondere wereld van de poëzie. Op onze boeiende ontdekkingstocht doorheen een tekst, ontcijferen we de geheimen, die soms héél erg diep verscholen liggen achter de gedachten en gevoelens van de schrijver. We snuiven de sfeer op, die de tekst omhult en geven de woorden vrij spel op het podium

MCV 2.1: 1u/w Woordatelier + 1u/w Woordstudio

MCV 2.2: 1u/w Woordatelier + 1u/w Woordstudio