Activiteiten

Elke maand stuurt onze academie een nieuwsbrief uit met info over concerten en evenementen. Inschrijven kan via onze nieuwsbrief.
Hieronder vind je een archief van de nieuwsbrieven van de voorbije maanden.

Om begrijpelijke redenen zijn onze openbare activiteiten en concerten even stilgelegd. 

Nieuwsbrief-archief:

Coronanieuws


Ondertussen zijn er alweer heel wat verwarrende nieuwsberichten geweest. Omdat we als academie al in code rood werken is de aangekondigde afkoelingsweek met afstandsonderwijs voor ons niet van toepassing. Iedereen kan gewoon naar de academie komen.

De berichtgeving rond het uitoefenen van 1 hobby is tot nader order voor ons eveneens niet van toepassing. Alle jongeren mogen naast de lessen van de academie 1 hobby of vrijetijdsactiviteit uitoefenen.
De situatie en de daaraan verbonden beslissingen kunnen echter momenteel dagelijks veranderen. We blijven dan ook nauwgezet het reilen en zeilen rond corona in de gaten houden en zodra er zich wijzigingen voordoen, brengen we jullie op de hoogte.

Hou dus zeker onze nieuwsbrief in de gaten.
 

Toon jij mee je hart voor Belgische muziek?


De ‘Week van de Belgische muziek’, van maandag 8 tot en met zondag 14 februari, wordt één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem.
Tijdens de ‘Week van de Belgische muziek’ richt VI.BE de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. Samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media maken we er één grote liefdesverklaring van. Als afsluiter van de week moedigen we iedereen met een hart voor muziek aan om een massale ode aan de Belgische muziek te brengen.

Doe je mee? Klik dan op onderstaande link en creëer de meest muzikale Valentijn ooit!
Inschrijven kan via deze link
 

Post voor WZC De Maaspoorte


Om de bewoners van WZC De Maaspoorte een hart onder de riem te steken hebben de leerlingen Beeldende en Audiovisuele Kunsten van Juf Eveline en Juf Liesbeth unieke kaartjes gemaakt.
Afgelopen woensdag mocht een kleine groep trots de kaartjes afgeven. De leerlingen bleven buiten staan, maar hun warme wensen werden verspreid doorheen het WZC.


Je kan ook onze Facebookpagina volgen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.