Activiteiten

Elke maand stuurt onze academie een nieuwsbrief uit met info over concerten en evenementen. Inschrijven kan via onze nieuwsbrief.
Helemaal onderaan deze pagina vind je een archief van de nieuwsbrieven van de voorbije maanden.

Amaryllis Wellens schittert op het Prinses Christina Concours


Amaryllis Wellens, leerling viool uit de klas van Michel Awouters, behaalde op 19 maart de 3de prijs, categorie 1A tijdens de regiofinale Zuid 2 van het prestigieuze Prinses Christina Concours te Maastricht.
Als prijswinnaar is ze uitgenodigd voor optredens tijdens de strijkersdagen van Heritage Sinfonietta te Roermond (Nederland) en Erkelenz (Duitsland).

Klik hier voor een impressie
 

Try-Out Concert Kelly Poukens


Auditorium Stedelijke Academie voor Kunsten, Boomgaardstraat 10, 3680 Maaseik
Vrijdag 5 mei om 19.30 u

Oud-leerling Kelly Poukens zal dit jaar België vertegenwoordigen in de Koningin Elisabethwedstrijd, één van de meest belangrijke wedstrijden in de klassieke muziek.
In samenwerking met Kelly organiseren we op vrijdag 5 mei een try-out concert ter voorbereiding op de wedstrijd. Een concert, waaraan ook een aantal leerlingen van onze zangklassen die in mei hun openbare proef zullen afleggen, deelnemen.

Wil je erbij zijn? Dan graag een mailtje naar john.vandecaetsbeek@maaseik.be.
Hou er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Kunstendag


Diverse locaties Maaseik
Zondag 7 mei vanaf 10.30 u

Op zondag 7 mei verspreiden de leerlingen muziek, woord en dans van onze academie zich doorheen Maaseik.
In de Minderbroederskerk, de Kruisherenkerk, het stadhuis op de markt, de groentenhal van Verlaak en het jazzcafé de Sjruur kan je van ’s morgens tot ’s avonds genieten van concerten en voorstellingen.

Heb je zin in een leuke, ontspannende en culturele dag, klik dan hier of spring even binnen in de academie, Boomgaardstraat 10 voor de gedetailleerde infobrochure.
Toegang gratis


Je kan ook onze Facebookpagina volgen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.