Activiteiten

Herfstconcert


Een avond met piano en poëzie
zaterdag 25 november - 19u
Auditorium Academie, Maaseik


Pianist Vincent Vliegen speelt nu zaterdag muziek van Erik Satie, Frédéric Chopin, Arvo Pärt en anderen. Dit alles wordt aangevuld met voordracht door Rina Reysen die teksten brengt van onder meer Jacques Prévert, Hans Lodeizen en Toon Tellegen.

Inkom: Vrije toegang

Ceciliaconcert


Volwassenenenkoor Cantitare olv Jeroen Beckers en Klarinetkwartet olv Huguette Goffin
zondag 26 november - 11u
Minderbroederskerk, Maaseik


Op zondag 26 november 2017 wil het Volwassenenkoor Cantitare o.l.v. Jeroen Beckers u graag verwelkomen op het aperitiefconcert ter gelegenheid van St.-Cecilia.
Samen met het Klarinetkwartet uit de klas van Huguette Goffin zullen beide ensembles van onze Academie garant staan voor een stemmige zondagvoormiddag met muziek uit diverse stijlen en landen. Achteraf kan u nog genieten van een aperitiefje!

Tickets:  kunnen besteld worden via de website van het koor: www.cantitare-maaseik.be

Leerlingenvoordracht Neeroeteren


woensdag 29 november - 19u
Cultuurcentrum Neeroeteren


De leerlingen en leerkrachten van de lesplaats Neeroeteren zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun leerlingenvoordracht. Leerlingenvoordrachten zijn ideale gelegenheden om podiumervaring op te doen.
Met het thema “podiumbeesten” zullen alle leerlingen ongetwijfeld het beste van zichzelf geven.

Reeds For Life - De Warmste Week


Onze leerlingen fagot en hobo spelen tvv Kom op tegen kanker en Muziek voor ieder kind
zaterdag 2 december - 15.30u
Auditorium Academie, Maaseik


Op 2 december zal er in de academie een dubbelrietdag plaatsvinden waar alle leerlingen fagot en hobo niet alleen samen muziek zullen maken maar ook verschillende workshops zullen volgen.

Deze dag zal afgesloten worden met een koffieconcert vol warme noten om 15.30u in het auditorium van de academie waar alle deelnemers samen zullen optreden (van jong tot net iets minder jong).
De opbrengsten van deze dag zullen gaan naar het goede doel van 'reeds for life', in het kader van de warmste week van StudioBrussel.
Kom dus luisteren en steun ons goede doel. (ten voordele van 'kom op tegen kanker' en 'muziek voor ieder kind') Volg de actie op Facebook, Reeds for life.

Inkom:  Vrije bijdrage. Er wordt koffie en gebak aangeboden, opbrengst is voor het goede doel.
Elke maand stuurt onze academie een nieuwsbrief uit met info over concerten en evenementen. Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Hieronder vindt u een archief van de nieuwsbrieven van de voorbije maanden.


U kan ook onze facebookpagina volgen om op te hoogte te blijven van onze activiteiten.