Klarinetensemble

Vanaf Academie middelbaar kan je instappen in het klarinetensemble o.l.v. Huguette Goffin.

Welkom bij het Klarinetensemble!

Muziek verbindt, niets is zo fijn als samen musiceren! Vanaf Academie middelbaar krijg je hiervoor de mogelijkheid in het klarinetensemble o.l.v. Huguette Goffin.

Klari-netjes!

Je kan er kennismaken met de klankkleuren van de hele klarinetfamilie. En je kan ervaren hoe fijn het is om samen te spelen met andere leerlingen.

Bekijk het volledige aanbod van groepsmusiceren!

AcMaDi is een groep enthousiaste accordeonisten onder leiding van Linda Smolders.
Blokfluit is het ideale samenspelinstrument! Er is een kleine samenspelgroep, die op woensdagavond samenkomt om samen te blokfluiten met instrumenten van klein tot groot.
Naast de individuele fagotles kan je vanaf de middelbare graad ook samenspelen in het fagotensemble. Dit kan als trio, kwartet, kwintet en zelfs met nog meer fagotten bij elkaar.
Niets is zo plezierig als samen muziek maken. Vanaf de 'Academie middelbaar' ben je dan ook van harte welkom in het Flute Choir o.l.v. Hilde Gielen en Johan Mertens.
In de Gitaarensembles speel je samen met meerdere gitaristen van je eigen leeftijd.
In de lessen groepsmusiceren voor klassieke piano ondervind je hoe plezant het kan zijn om samen muziek te maken. Je bent van harte welkom in de groepsmusiceerlessen van Patrick Daenen en Anastasia Goldberg.
Kom meedoen in onze gezelligheid, maar begin niet alle snaren in het lokaal te tellen. Daarmee ben je wel even bezig!
In de lessen hobo staat al vlug 'samenspelen' op het programma. Zo kan je reeds na enkele lessen een duo met de leerkracht spelen.
Vanaf de Academie hoger heb je de mogelijkheid om in kleine groepjes te musiceren o.l.v. Huguette Goffin. Je doet dan echt aan kamermuziek.
Vanaf Academie middelbaar kan je instappen in het klarinetensemble o.l.v. Huguette Goffin.
Sinds september 1985 beschikt de academie over een rijke koortraditie. We hebben een kinderkoor, een jeugdkoor en een kamerkoor met in totaal ruim 120 zangers!!
Vanaf de Academie middelbaar (derde graad) ben je welkom in het Koperensemble van de Academie. Docenten Frank Boonen en Gunther Kerkhofs loodsen je doorheen de wondere wereld van de filmmuziek, klassieke melodieën en Brass Music allerhande.
Samen musiceren zit in het bloed van onze leerlingen saxofoon. Vanaf de derde graad ben je welkom in het Saxofoonensemble van de Academie.
Welkom bij het Slagwerkensemble!
Ben je leerling Academie middelbaar? Dan is het symfonisch ensemble de plek om uit te groeien tot een veelzijdige orkestmuzikant.
In het koor zing je samen met een grote groep mensen en volg je de aanwijzingen van de dirigent. In een vocaal ensemble is er geen dirigent.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte van al onze opleidingen en nieuws.